Training nieuwe VIP (vrijwilligers in preventie)

No Apologies is op zoek naar mensen met hart en passie voor jongeren die zich in willen zetten als No Apologies-trainer. Wil je meedoen met onze missie om jongeren toe te rusten voor het leven? Laat het ons weten!

Kennismaking
Heb je interesse om het project No Apologies te geven als VIP? Dan maken we graag kennis met je. We zullen je vragen om een motivatieformulier in te vullen en nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we elkaar leren kennen en onze verwachtingen afstemmen. We organiseren tweemaal per jaar een training voor nieuwe VIP.

Training en try-out
De training voor nieuwe VIP is afhankelijk van de locatie vanaf donderdagavond of vrijdagochtend t/m zaterdagmiddag of zaterdagavond. Afhankelijk van de locatie is er gelegenheid om te blijven overnachten. Tijdens deze training maak je het project mee zoals de jongeren dit ook krijgen. Daarnaast geven we achtergrondinformatie en ga je zelf aan de slag met verschillende werkvormen. Na de training volgt een try-out op een klas of een jeugdgroep. Je gaat dan samen met een ervaren VIP het project geven aan een groep jongeren. Hierna volgt een evaluatie en de aanstelling als No Apologies VIP.

Contact
Wil je getraind worden als VIP of wil je meer informatie? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op:

Tik onderstaand woord over


[ Andere afbeelding ]