No Apologies trainer worden

No Apologies is op zoek naar mensen met hart en passie voor jongeren die zich willen inzetten als No Apologies trainer. Wil je meebouwen aan een moreel weerbare generatie? Laat het ons weten!

Profielkenmerken
Belangrijke profielkenmerken voor onze trainers zijn:
- hart en passie voor jongeren
- authenticiteit
- moreel verantwoord besef, geweten en handelen
- Christelijke levensvisie 
- Wij vragen een VOG van al onze medewerkers

Tijdsinvestering
Wanneer je na de training (2 dagen) en try-out (2 dagen) actief wordt als trainer hangt het van je persoonlijke situatie af hoeveel tijd je bezig bent met No Apologies geven. Uitgangspunt is 2 keer per jaar, hoe vaker je het project geeft (2 dagen per uitvoering excl. voorbereiding) hoe meer het je eigen wordt. Vooral in het begin kan het helpen om wat vaker met een ervaren trainer mee te draaien. Om 'up to date' te blijven organiseren we jaarlijks enkele toerustingsmomenten, werk je samen met andere trainers en coachen we rondom de uitvoeringen.  

Kennismaking
Heb je interesse om het project No Apologies te geven als trainer? Dan maken we graag kennis met je. We zullen je vragen om een motivatieformulier in te vullen en nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we elkaar leren kennen en onze verwachtingen afstemmen. We organiseren eenmaal per jaar een training voor nieuwe trainers.

Training en try-out
Kijk in onze agenda voor de eerstvolgende training. Afhankelijk van de locatie is er gelegenheid om te blijven overnachten. Tijdens deze training maak je het project mee zoals de jongeren dit ook krijgen. Daarnaast geven we achtergrondinformatie en ga je zelf aan de slag met verschillende werkvormen. Na de training volgt een try-out op een klas of een jeugdgroep. Je gaat dan samen met een ervaren trainer het project geven aan een groep jongeren. Hierna volgt een evaluatie en de aanstelling als No Apologies trainer.

Contact
Wil je meer informatie of aanmelden voor de training? Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op:

Tik onderstaand woord over


[ Andere afbeelding ]